پیام های بهداشتی و پزشکی

ببخش اگر خودم را به مریضی میزنم. نمی دانی چه لذتی دارد وقتی با چشم های نگران تمام تنم را چک میکنی…


آنان که به زندگی دیگران نور میبخشند ، روزی خورشید خواهند شد


چه غذاهایی را بیشتر بخوریم

– مصرف میوه ها و سبزی ها را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید، انواع میوه ها و سبزی های تازه سرشار از ویتامین و املاح و موادی به نام آنتی اکسیدان ها هستند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند. از آن جمله سبزی های برگ سبز تیره و میوه های زرد و نارنجی و قرمز بسیار با اهمیت هستند.

 

– در برنامه غذایی روزانه، مقدار کافی شیر و مواد لبنی بگنجانید. کلسیم موجود در شیر و مواد لبنی موجب کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می شود. با مصرف روزانه دو لیوان شیر کم چرب، یک پیاله ماست کم چرب یا سایر مواد لبنی کم چرب مانند پنیر و کشک می توان کلسیم مورد نیاز را به دست آورد.

 

– از غلات سبوس دار مانند نان جو و سنگک و نان بربری و سایر نان هایی که مطمئن هستید یا با آرد کامل تهیه شده اند، استفاده کنید.

 

– مصرف فیبر غذایی را افزایش دهید، حبوبات، انواع سبزی ها مانند هویج، چغندر، کاهو، کرفس، انواع کلم، و غذاهای سبوس دار که منابع غنی فیبر محلول هستند، کلسترول بد را کاهش می دهند.

 

– مصرف سویا و فرآورده های آن موجب کاهش سطح کلسترول خون می شود.

 

– مصرف سیر و پیاز در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید موثر است.


توصیه های پزشکی پروفسور سمیعی یکی از مطرح ترین دانشمندان ایرانی در دنیا را به صورت جمله هایی که چه بخوریم تا سالم بمانیم و چه نخوریم برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها را در ادامه میخوانید.

پروفسور سمیعی به طور کلی در مورد سلامت بدن می گوید:

اگر حسابی اعصاب تان به هم ریخته، موز بخورید.

اگر می خواهید کلیه تان سنگ نسازد، زردآلو بخورید.

اگر فشارخون تان بالاست، کشمش بخورید.

اگر از سرو صدای معده رنج می برید، ماست بخورید.

اگر بیش از حد سرفه می کنید، عسل بخورید.

اگر همیشه احساس خستگی می کنید، فلفل دلمه ای قرمز بخورید.

اگر می ترسید سرطان معده بگیرید، کلم بخورید.

اگر مشکل یبوست دارید، انجیر بخورید.

اگر دارای مشکلات گوارشی هستند، ریحان بخورید.

اگر دچار سوزش معده هستید، چای بابونه بخورید.

اگر دارای مشکلات گوارشی هستند، ریحان بخورید.

 

در ادامه ایشان به ده اشتباه بزرگ که باعث سکته مغزی می شود اشاره می کند که شامل:

نخوردن صبحانه

پرخوری

دخانیات

استفاده زیاد قند و شکر

آلودگی هوا

کمبود خواب

پوشاندن سر به هنگام خواب

کار کشیدن از مغزتان در هنگام بیماری

کاهش افکار مثبت

کم حرفی

 


1) وقتی سیب زمینی را بصورت پخته از آتیش بیرون می آورید ظرف یک ساعت در معده هضم خواهد شد.

سیب زمینی آب پز ظرف 4 ساعت هضم می شود و سیب زمینی سرخ کرده ظرف 12 ساعت نصفش هضم و نصفش از طریق معده اخراج خواهد شد.
این رو گفتم برای پدر مادرهایی که به بچه بیچاره چیپس می دهند و شب طفل بیچاره موقع خواب باید صد دفعه این پهلو و آن پهلو شود تا در آخر سم حاصل از این چیپس جذب بدنش شود.
2) کسانی هم که سراغ من می آیند و اعلام می کنند: چرا میگید پفک سمی است؟
جهت اطلاع کافی است پفک را با آب خیس کنید و با شصت دستتان آن را به سرامیک آشپزخانه بچسبانید. بعد از 8 ساعت عمراً بتونید این پفک خشک شده را از دیوار بکنید. باید کلی کاردک و چاقو بزنید تا کنده شود. حالا حساب کنید این پفک با بزاق چسبنده خیس می شود و وارد دیواره معده می شود….
3) یک روش هم برای کسانی که مدعی هستند سیستم گوارش و جذب آنها هیچ مشکلی ندارد:
یک حبه سیر را بطور کامل بدون جویدن و خورد شدن قورت داده اگر قبل از 24 ساعت از بدن خارج شد بدن سالم است زیرا در این مدت هیچ میکروبی در بدن نمی تواند رشد کند. و اگر طولانی تر شد دچار یبوست (محل رشد میکروب)بوده و بیمارید.

4) بعد از تمام این حرفها می خواهم یک نسخه سحر آمیز به کسانی بدهم که از ضعف اعصاب و سوزش و تپش قلب رنج می برند…تا یک موضوعی پیش میاد زود قاطی می کنند و عصبانی می شوند.

یک سیب خنک(یخچالی) را رنده کنید + داخل این پالودهء سیب یک قاشق چایخوری تخم بادرنجبویه (فرنجمشک) اضافه کنید + یک استکان عرق بهار نارنج + یک استکان عرق بیدمشک اضافه کنید. یک قاشق قبل از خواب صبح یا ظهر و شب میل کنید.

این معجون سحرآمیز اعصاب را آرام می کند و قلب را از سوزش و تشنج باز می دارد و خواب آرامی در پی خواهد داشت.